Završeni Halcom-ovi edukativni seminari o Hal E-Fakturama

19 MAJ 2015
Završeni Halcom-ovi edukativni seminari o Hal E-Fakturama

Kompanija Halcom je tokom aprila i maja meseca održala seminare u nekoliko gradova Srbije. Seminare je posetilo preko 400 gostiju i preduzeća. Prisutni su imali prilike da čuju koje su najveće prednosti korišćenja Hal E-Faktura, koji su koraci do početka korišćenja, kao i koje su zakonske obaveze koje propisuje država.

Većina učesnika izrazila je želju da u narednom periodu počne da koristi Hal E-Fakture sa ciljem smanjenja troškova i automatizacije procesa. Pokazalo se da mogućnost da se fakture šalju svim preduzećima, preko internet portala, ključna za slanje faktura velikom broju malih firmi i preduzetnika. Integracija sa ERP sistemom preduzeća, omogućava lako i brzo slanje faktura, ali i značajno smanjenje utrošenog vremena.
Halcom ima cilj da i ubuduće edukuje preduzeća o razlozima i prednostima e-faktura, jer je samo pitanje vremena kada će nam poslovanje, ali i naši partneri i država nametnuti da koristimo elektronsku razmenu dokumenata, što je praksa već pokazala u razvijenim zemljama Evrope i sveta,“ Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja, Halcom a.d.
E-fakture seminar u Subotici
E-fakture seminar u Subotici