Halcom na konferenciji E-trgovina o smanjenju troškova poslovanja preduzeća

27 APR 2015
Halcom na konferenciji E-trgovina o smanjenju troškova poslovanja preduzeća

Kompanija Halcom je, pored uspešnih seminara širom Srbije, predstavila Hal E-Fakture i na petnaestoj međunarodnoj konferenciji E-trgovina. Halcom, kao jedan od glavnih sponzora konferencije, upoznao je prisutne sa dodatnim rešenjem koje nudi kroz već postojeći e-banking kanal.

Nakon izlaganja Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije, o zakonu o elektronskom poslovanju, Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja Halcom a.d., predstavio je prisutnima prednosti korišćenja e-faktura. Privreda se upoznala sa još jednim vidom poslovanja, koji bi mogao automatizacijom procesa, smanjiti troškove do 70%. S obzirom da se sve više prate trendovi Evrope, a ovo je jedan od njih, samo je pitanje vremena kada će se dokumenti razmenjivati isključivo elektronski, bez upotrebe papira.
 

E-trgovina je međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju. Namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja. Broji oko 450 učesnika i oko 8000 posetilaca (prosek poslednje dve godine).
 

E-commerce konferencija Palić

Prezentovanje Hal E-Faktura na E-trgovini na Paliću