Hal E-Fakture u gradovima Srbije

16 APR 2015
Hal E-Fakture u gradovima Srbije

Nakon održanih seminara „Smanjite troškove do 70% uz Hal E-Fakture“ u Beogradu i Novom Sadu, kompanija Halcom je posetila Šabac i Čačak.

Veoma sam zadovoljan odzivom, ali i zainteresovanošću direktora preduzeća da se uključe u sistem Hal E-Fakture. Cilj seminara je edukacija privrede na koji način mogu povećati produktivnost poslovanja i drastično smanjiti troškove."
 

Seminarima je do sada prisustvovalo više od sto najvećih srpskih kompanija, a neke su odmah nakon održanih seminara zakazali sastanke sa svojim poslovnim bankama i sistem integratorima, kako bi što pre krenuli sa korišćenjem i ostvarenjem svih prednosti. Direktori IT sektora kompanija, izrazili su zadovoljstvo zbog sigurnosti sistema, ali i zbog lakoće prilagođavanja i implementacije u postojeće sisteme. Razlog za ovo je postojeća integracija Hal E-Bank rešenja sa ERP sistemom i mogućnost lakog korišćenja Hal E-Faktura.

Halcom je još jednom pokazao lidersku poziciju u razvoju inovativnih rešenja za privredne subjekte u Srbiji i regionu. Hal E-Fakturama omogućava bankama dodatne izvore zarada, a preduzećima smanjenje postojećih troškova. Na osnovu postojeće zakonske regulative, zainteresovanosti privrede i već potpisanih ugovora sa najvećim preduzećima u Srbiji, očekujemo značajnu upotrebu Hal E-Faktura.

Sistem za prijem e-faktura sada mogu da koriste sva pravna lica, bez obzira da li koriste Hal E-Bank i upravo to ga čini idealnim za veliku primenu u praksi“, objasnio je Branko Graovac, menadžer poslovnog razvoja Halcom a.d.
 

Posetite sajt www.efakture.rs, radi bolje informisanosti o Hal E-Fakturama i seminarima koji se održavaju.

Seminar u Cacku

Seminar u Čačku