ERP integracija

Generišite dodatni profit

Razvojem i prodajom modula za izvoz i prijem e-faktura u Vašem ERP sistemu, Vašim klijentima smanjujete troškove, povećavate produktivnost i povećavate efikasnost u svakodnevnom radu. To su svakako dobri razlozi zašto biste baš Vi, trebalo to da implementirate.

Inovativnost

Svaki klijent voli inovativnost! Budite na korak ispred drugih i ponudite Vašim postojećim i budućim klijentima novo rešenje, koje će im pomoći u efikasnosti njihovog rada.

Bolja pozicija na tržištu

Neka Vašu firmu prepoznaju kao lidera u implementaciji savremenih rešenja koja pomažu korisnicima u svakodnevnom radu. Budite prepoznatljivi na tržištu i izdvojite se od drugih!

Fokus na korisnicima

Iskoristite prednosti koje nudi Hal E-faktura, ponudite nešto novo, jer svaki korisnik voli inovativne ideje!
Ovaj način rada će učvrstiti vaše odnose i buduću saradnju.

Povećajte lojalnost svojih korisnika

Održavajte dobre odnose, ponudite svojim klijentima nešto, zbog čega će Vas izdvajati od drugih!

Novi saradnici

Privucite nove klijente novim idejama i projektima. Predstavite im koje prednosti imaju od implementacije i zadobijte njihovo poverenje.

Kako povećati prodaju ERP-a integracijom sa Hal E-Fakturama?

Prodaju ćete povećati predstavljajući korisnicima prednosti koje nudi ERP integracija sa Hal E-Fakturama. Samo neke od prednosti za potencijalne kupce može biti smanjenje troškova, bez ručnog prekucavanja faktura koje povlači smanjenje ljudskih grešaka, plaćanje jednim klikom, brža dostava faktura itd.

Koje su najbolje prakse za implementaciju HAL e-faktura?

Kako smanjiti troškove korisnicima, a povećati prihod?

Korisnici će smanjiti svoje troškove, tako što više neće imati potrebu da šalju, pakuju i skladište svoje fakture. Razmena će se vršiti elektronskim putem, usled čega će korisnikovo radno vreme biti efikasnije. Svakako, ERP sistem, kao jedan od glavnih posrednika u razmeni, ponudiće korisnicima novo rešenje.

U kom formatu se razmenjuju e-fakture?

Halkom E-Fakture su definisane ISO 20022 Standardom koji integriše fajl u XML format. Nije potrebno slati PDF fakturu, jer ISO sam po sebi šalje i vizualizaciju fajla.